Szerzői Jog


A www.mentoovallatvedo.hu weboldal (a továbbiakban: Weboldal) a szerzői jog védelme alatt áll. Az ezzel kapcsolatos vagyoni jogok gyakorlására kizárólagosan a Weboldal tulajdonosa jogosult. A Weboldal tulajdonosa fenntartja a jogot a weboldal minden részének terjesztésére és másolására.

Tilos a weboldal egészének vagy részeinek feldolgozása, reprodukálása, átruházása, terjesztése és értékesítése a Weboldal tulajdonosának előzetes írásbeli hozzájárulása nélkül, beleértve a tartalmi szöveges részeket, képeket, videókat, grafikákat, szerkezetet, programokat, eljárásokat. A Weboldalon található információkat írásbeli hozzájárulás esetén is csak megfelelő és egyértelmű hivatkozással, eredeti tartalommal lehet átvenni. Kizárólag saját használat céljára a weboldal látogatója letöltheti a saját számítógépére, és kinyomtathatja a Weboldal tartalmait, azonban harmadik fél számára semmilyen formában sem teheti közzé.

A Weboldal tulajdonosa nem garantálja, hogy a weboldalakon elérhető minden információ naprakész legyen, azonban törekszik a hiteles és pontos megjelenítésre. A Weboldal tulajdonosa fenntartja a jogot, hogy a weboldalon található információkat előzetes bejelentés nélkül megváltoztassa, továbbá nem vállalja a felelősséget az ott történő elírásokért.

Azzal, hogy felkeresi a www.mentoovallatvedo.hu weboldalt, az olvasó elfogadja az itt leírt összes feltételt.

A weboldalt az olvasók kizárólag saját felelősségükre használhatják. A weboldal látogatása és használata ingyenes, elsősorban az informálódást segíti, ezért a www.mentoovallatvedo.hu kizár bármilyen kártalanítási igényt, amely testi vagy lelki sérülések során merülne fel.

Jogosulatlan felhasználás a magyar jog előírásai alapján következményeket von maga után. A Weboldal követelheti e feltételek megsértése esetén a kár megtérítését. Amennyiben a jogsértővel a www.mentoovallatvedo.hu békésen nem tud megegyezni, a peres ügyben a Fővárosi Bíróság illetékes.


A www.mentoovallatvedo.hu tulajdonosa